SprekerUitleg over orakelkaart `Spreker`


Deze kaart geeft aan dat je droom om een redenaar te worden meer is dan een droom. Je hebt veel te vertellen en de beste manier om een publiek te krijgen is op een sprekersplatform. Het is normaal om het een beetje griezelig te vinden om je ideeën in het openbaar uit te spreken. De engelen zien dat je levensdoel je zal helpen om deze angst te overwinnen. Volgens deze kaart zul je er zelfs van leren te genieten om in het openbaar te spreken. Je kunt deze kaart ook hebben getrokken omdat je ziel je andere aspecten aangeeft dan leren of entertainen. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen gaan acteren, dansen of een muziekinstrument bespelen. Deze kaart toont dat het je doel is om iets voor een publiek te doen en dat je het talent hebt om een groot publiek te bereiken.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Slachtoffer

Voel je je het slachtoffer van het universum ? Of van iemand ? Weet dan dat er verschil is tussen dragen en lijden. Het verschil is bewustzijn. Dragen is het inzien van de realiteit, lijden het ondergaan van een illusie. Kijk eens in jezelf om te zien wat je besloten hebt in dit leven te dragen: om ervan te leren. Het volgen van je eigen keuzes, gemaakt voor en in dit leven heet: leven !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels