Je heelt met je lessen, colleges en studiedagen.

Je bent iemand die zijn publiek met woorden heelt. Je onderwijst op een manier die helend is voor je cliënten, lezers en luisteraars. Ook voor je familie en vrienden. Eigenlijk zoeken de mensen je op voor leiding, zelfs vreemden vertellen je hun diepste geheimen en problemen. Je betrouwbaarheid en uitstralende innerlijk licht is voor anderen een teken dat je van nature gaven hebt om te helen.

Deze kaart toont dat je met plezier wilt helen, zonder dat je denkt aan roem of rijkdom voor je ego. Je bent een natuurlijk kanaal dat goddelijke leiding aan anderen, die je vragen over hun leven stellen, doorgeeft. Je bent ook een scherpzinnig waarnemer van de menselijke aard, speciaal als deze het spirituele pad betreft. Dat heeft een unieke uiting op het gebied van spirituele lering als resultaat. Zo lang je maar gefocust blijft op dienstbaarheid en jezelf zijn, zul je een toegewijd publiek voor je werk vinden.

Neem nu een moment rust en vraag je beschermengelen: Wat is voor mij de volgende stap op mijn weg als spiritueel leraar?'. Noteer gedachten, gevoelens en aanwijzingen die als een antwoord tot jou komen en blijf de engelen om aanvullende opheldering vragen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Energietovenaar, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Tabitha TABITHA

Medium Tabitha, Helderziend -voelend -wetend -horend hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2040 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Liek ANGEL LIEK

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2034 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SPIRITUEEL LERAAR' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !