Je heelt, inspireert, onderwijst en amuseert met de woorden die je opschrijft.

Deze kaart heb je getrokken als bevestiging van je droom om schrijver te worden. Of het nu boeken zijn, artikelen of scenario's, de engelen moedigen je aan om het schrijven te gaan ontdekken als carrièrepad. Dit vraagt wat zelfdiscipline van jouw kant, omdat het nodig is om dit dagelijks te gaan doen.

De engelen herinneren jou er aan dat schrijven een kunst is en geen wetenschap. Daarom kan het nooit perfect zijn. Je ego kan je onzeker en angstig maken, waardoor je gaat treuzelen. Als dit gebeurt, roep dan de engelen aan (in het bijzonder de engel van boodschappen, Aartsengel Gabriël) en vraag om vertrouwen, duidelijkheid en motivatie.

De engelen zullen je ook helpen bij het (laten) publiceren van je teksten als je hen om hulp vraagt en intuïtief hun antwoorden opvolgt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

Heldervoelend - Liefde, Bindingsangst, tweelingzielen, relatievragen, financieen, werk, familie

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1857 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium-paragnost, inspirator, specialist stimulans voor jouw Pure IK, helderwetend helderziend, eenzaamheid, liefde, contact met overledenen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHRIJVEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !