VoedingUitleg over orakelkaart `Voeding`


De engelen vertellen je dat je een 'voedselalchemist' bent, dat betekent dat je goddelijke magie creëert met de gerechten die je maakt, en de kennis van de voedingsleer. Je kunt anderen adviseren over het volgen van een gezond dieet en dit aan vrienden, familieleden of cliënten demonstreren. Misschien krijg je zelfs de geest om een kookboek te schrijven, een restaurant te runnen, of heerlijke recepten voor anderen te bereiden. Je belangstelling kan ook leiden tot het bestuderen van de voedingsleer en het belang hiervan aan anderen te leren. Je bent een gevoelig persoon, die wordt beïnvloedt door het eten en drinken wat je gebruikt. Je hebt gemerkt dat je energie en je stemming afhangen van hetgeen je eet en drinkt. Omdat je aandacht hebt geschonken aan het verband tussen je voeding en je emotionele en fysieke gezondheid, heb je uit eerste hand geleerd dat wat je inneemt, invloed heeft op je lichaam. Dit kan je ertoe aanzetten om boeken over dit onderwerp te lezen of lessen hierover te gaan volgen. Je zou zelfs een vakdiploma over voedingsleer kunnen gaan behalen waardoor je anderen kunt helpen. Als je de hulp van de helende engelen inroept, zul je ontdekken dat ongezonde verlangens worden vervangen door trek in gezond eten en drinken. Ook dit is een proces dat je aan anderen kunt leren.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels