KrachtUitleg over orakelkaart `Kracht`


Volgens deze kaart ben je sterker dan je denkt. De dromen over je loopbaan vragen innerlijke vastberadenheid en moed, en deze lessen heb je verkregen uit je levenslessen. Alles wat je ooit hebt ervaren heeft je gebracht tot waar je nu bent. Je bent meer dan ooit voorbereid om iets nieuws te beginnen en dit vol te houden tot dit af is. Het is de menselijke natuur om de taken die moeilijk lijken, of die je faalangst bezorgen, uit de weg te gaan. Toch roepen die taken je. Of je nu geleid wordt om dat boek te schrijven, van loopbaan te veranderen, weer naar school te gaan, je eigen bedrijf te beginnen, of je kunstwerken ten toon te stellen, je hebt de kracht om dit te doen! Welk pad zal je meer vreugde geven: het nemen van stappen in de richting van je dromen (ook als je onzeker bent of de droom levensvatbaar is en of je de juiste stappen neemt om hem waar te maken)... of eindeloos uitstellen? Welke weg zal uiteindelijk pijnvoller zijn om te ervaren: een nederlaag riskeren of een vernedering door actie te ondernemen... of op veilig spelen?

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels