KristallenUitleg over orakelkaart `Kristallen`


Deze kaart vertelt je dat je je nog meer in kristallen en edelstenen moet gaan verdiepen, want ze geven aan dat ze een deel willen uitmaken van je levensdoel. Ze versterken en leiden de goddelijke energieheling naar andere mensen, dieren en het milieu. Ieder kristal, iedere steen heeft een bepaalde kracht waarmee je je vaak verbonden voelt. Nu is het tijd om deze verbondenheid te onderzoeken door middel van cursussen, boeken en intuïtief communiceren met kristallen. De reden dat kristallen worden gebruikt in horloges, computers en medische apparatuur is, dat hun kracht energie en licht op directe manieren vergroot. Je kunt ze ook gebruiken voor doelen om je natuurlijke gaven te versterken. In je werk kun je kristallen combineren met massage, energieheling, kunst en handwerk, of andere vormen van inspanning. Wat je ook doet, gebruik er zeker deze krachtige objecten bij. Als het nieuw voor je is om met stenen te werken, bezoek dan eens een winkel die edelstenen verkoopt. Dat is een goed begin. Loop door de winkel met een open geest en hart en schrijf op welke stenen en kristallen je aanspreken.En kijk dan na welke helende eigenschappen de stenen hebben die je aantrokken. Je zult ontdekken dat ze je precies de energie gaven waar je op dat moment het meest behoefte aan had. Vertrouw dat dit proces van de Wet van Aantrekking ook zal werken wanneer je jouw cliënten helpt.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels