KinderenUitleg over orakelkaart `Kinderen`


Je hebt een affiniteit met jonge mensen, daarom heb je deze kaart getrokken. Kinderen helpen is een belangrijk en veel gevraagd iets, sinds de wereldjeugd begrijpende volwassenen nodig heeft. Kinderen vertrouwen je op een natuurlijke manier en vertrouwen op je leiding. Bedenk dat de tijd, en het talent, die je besteedt om hen te helpen, hun harten en hun geest open houdt voor liefde. Op deze manier draag je er bij aan een wereld met verstandige leiders, die ook om anderen geven. Je levensdoel kan veel wegen volgen, inclusief die van het opvoeden van je eigen kinderen (of tijd besteden aan de kinderen van een goede vriend of familielid). Vraag Aartsengel Metatron, de engel van gevoelige jonge mensen, om je te helpen bij je daden, zodat ze het beste passen bij wat je kunt en de kinderen het meest doeltreffend helpen. Alles wat je natuurlijke belangstelling heeft - zoals schrijven, kunst, muziek, dieren, sport enzovoort - kan een manier zijn om kinderen te helpen, te helen en te ondersteunen. Als je aanvullende scholing, of ideeën, nodig hebt zullen de engelen je hierbij helpen.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels