Zuivering (Water)Uitleg over orakelkaart `Zuivering (Water)`


Deze kaart betekent heel worden en verjonging: het resultaat van emotionele schoonmaak. Het kan zijn dat je de komende dagen emotioneel wat in verwarring zult zijn. Diepe gevoelens, waarvan je dacht dat je ze al had verwerkt, komen schijnbaar uit het niets weer boven. Maak je geen zorgen, want er vindt genezing op een diepe niveau plaats, daarna zal je je veel beter voelen. De vrouw op deze kaart stijgt op uit de diepe wateren van haar emoties, en komt in het licht van een nieuwe dag. Emotioneel gereinigd en verjongd, is ze nu klaar om volledig in haar kracht te staan, vrij van alle emotionele ballast die ze eerder met zich mee droeg.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels