GaneshaUitleg over orakelkaart `Ganesha`


Ganesha, een van de meest geëerde godinnen van de Hindoes, komt vandaag in jouw reading als voorteken van geluk. Datgene wat je vooruitgang in de weg stond, wat maakte dat je niet verder kon, zal spoedig opgelost worden. Er zal een obstakel uit de weg worden geruimd, en dan ben je vrij om te gaan. Alles wat je plan was zal nu vrucht kunnen gaan dragen. Alles wat er gebeurt heeft een reden. De blokkades waar je tegen op liep waren eigenlijk een vermomde zegening, een Goddelijke bemoeienis. De tijd en de omstandigheden waren tot nu toe niet geschikt, en al je moeite zou alleen maar tot teleurstelling en mislukking hebben geleid. Nu is de weg vrij, en is het het juiste moment. De sterren staan gunstig.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Acceptatie

Heb je moeite met accepteren van wat voor je ligt ? Accepteren gat altijd over dat wat in je is. Over erkennen dus. Als je jezelf accepteert ben je in staat in liefde te leven. Accepteren is noch vergoeilijken noch uitleven, het is inzien, volkomen eerlijk zijn naar jezelf. Vind je het moeilijk, begin dan met je voor te stellen dat je het erkent, waar je tegenaan loopt. Doe het stapje voor stapje.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels