De Brandende BoomUitleg over orakelkaart `De Brandende Boom`


Er is een creatieve vonk ontstaan diep in je ziel, en deze zo spoedig ontwikkelen tot een vurige vlam, en daarmee zal je tot een nieuw idee komen. Deze kaart kondigt het begin van iets nieuws aan. Dat zou een nieuwe studie kunnen zijn, of misschien ander werk, of een nieuwe belangstelling. Wat het ook is, het zal zich positief ontwikkelen en gestaag blijven groeien. Het zal een grote passie worden, en jaren lang een belangrijk deel van je leven zijn. Je zult het universum dankbaar zijn, omdat je iets hebt ontdekt dat een vlammetje in je hart heeft ontstoken. Intussen hoef je niets anders te doen dan je te ontspannen. Houd de komende weken gewoon je geest en hart open, en schenk aandacht aan wat je intuïtie zegt.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels