Ik Denk aan JouUitleg over orakelkaart `Ik Denk aan Jou`


Deze kaart is een bevestiging dat iemand, waar jij aan dacht, ook aan jou denk. Het kan iemand zijn die overleden is, of een nog levende vriend, familielid of dierbare. Onze gedachten en gevoelens zijn in feite energiefrequenties, golflengtes die over tijd en ruimte heen werken. Wij zenden allemaal informatie uit, en ontvangen die ook, via onze gedachten en gevoelens. Het maakt niet uit of iemand in de buurt is of heel ver weg, in leven of al overleden. In ons onderbewuste zijn we in voortdurende communicatie met diegene aan wie we denken en van wie we houden. Als je dit hoort, stel je je waarschijnlijk je gedachten voor, die door tijd en ruimte heen reizen. In werkelijkheid reist er echter niets ergens naar toe. In de eerste plaats komt dit omdat er energetisch en spiritueel geen scheiding bestaat. We zijn allemaal met elkaar verbonden en uiteindelijk zijn we allemaal een, voor eeuwig opgenomen in de oceaan van goddelijke liefde. De grote kosmische oceaan van het leven is groter en eindelozer dan we ons kunnen voorstellen, en tegelijkertijd kan hij kleiner zijn dan het kleinste deeltje.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels