Ik Denk aan JouUitleg over orakelkaart `Ik Denk aan Jou`


Deze kaart is een bevestiging dat iemand, waar jij aan dacht, ook aan jou denk. Het kan iemand zijn die overleden is, of een nog levende vriend, familielid of dierbare. Onze gedachten en gevoelens zijn in feite energiefrequenties, golflengtes die over tijd en ruimte heen werken. Wij zenden allemaal informatie uit, en ontvangen die ook, via onze gedachten en gevoelens. Het maakt niet uit of iemand in de buurt is of heel ver weg, in leven of al overleden. In ons onderbewuste zijn we in voortdurende communicatie met diegene aan wie we denken en van wie we houden. Als je dit hoort, stel je je waarschijnlijk je gedachten voor, die door tijd en ruimte heen reizen. In werkelijkheid reist er echter niets ergens naar toe. In de eerste plaats komt dit omdat er energetisch en spiritueel geen scheiding bestaat. We zijn allemaal met elkaar verbonden en uiteindelijk zijn we allemaal een, voor eeuwig opgenomen in de oceaan van goddelijke liefde. De grote kosmische oceaan van het leven is groter en eindelozer dan we ons kunnen voorstellen, en tegelijkertijd kan hij kleiner zijn dan het kleinste deeltje.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels