Ik dank de Aarde en de sterren voor alle zegeningen. Ik dank voor de liefde die me vervult en omringt. Een weldadig Universum heeft mij onvoorwaardelijk lief. Mijn geest is vol licht. Mijn hart is eeuwig dankbaar.

Het gespannen wachten is bijna voorbij en het moment dat je iets kunt vieren komt er aan. Je zult binnenkort goed nieuws krijgen. Dit kan van heel ver weg komen, of van iemand die je heel na staat. In elk geval zal iets wat van groot belang is een positief resultaat hebben, ofwel voor jou ofwel voor iemand die je dierbaar is. Wat een opluchting! Nu kun je gerust zijn, in de wetenschap dat alles oké is. Dank het Universum voor deze zegening, en bedank ook de Aarde en de sterren. En bedenk dat onze levens voor altijd met elkaar vervlochten zijn. Of we het ons bewust zijn of niet, we zijn altijd helemaal omgeven door onvoorwaardelijke liefde.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium . Accurate en duidelijke antwoorden op al uw directe vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE BOODSCHAP' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !