Het Magische BosUitleg over orakelkaart `Het Magische Bos`


Het ene moment lijkt het leven gewoon en saai, en dan komt er plotseling iets of iemand binnenvliegen die als een frisse wind door je leven waait. En van het ene op het andere moment, voelt het alsof je in een magisch mysterie terecht bent gekomen. Je ervaart een heel nieuw gevoel van passie en enthousiasme voor het leven. En dan doet het er niet toe dat je geen concreet idee hebt waar dat alles naar toe zal leiden. Het feit dat je dat niet weet maakt het in feite nog opwindender. Op dit moment is je leven vol opwindender. Op dit moment is je leven vol romantiek, en schijnbaar eindeloze creatieve mogelijkheden. Verwelkom alles wat jouw richting op komt. Geniet van de reis, ga niet meteen alle dingen regelen en trek niet meteen conclusies. Laat de dingen zich ontwikkelen op hun eigen manier, in hun eigen tijd. Wat hier uit komt zal je heel veel vreugde brengen en een diep gevoel van vervulling.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels