Het Magische BosUitleg over orakelkaart `Het Magische Bos`


Het ene moment lijkt het leven gewoon en saai, en dan komt er plotseling iets of iemand binnenvliegen die als een frisse wind door je leven waait. En van het ene op het andere moment, voelt het alsof je in een magisch mysterie terecht bent gekomen. Je ervaart een heel nieuw gevoel van passie en enthousiasme voor het leven. En dan doet het er niet toe dat je geen concreet idee hebt waar dat alles naar toe zal leiden. Het feit dat je dat niet weet maakt het in feite nog opwindender. Op dit moment is je leven vol opwindender. Op dit moment is je leven vol romantiek, en schijnbaar eindeloze creatieve mogelijkheden. Verwelkom alles wat jouw richting op komt. Geniet van de reis, ga niet meteen alle dingen regelen en trek niet meteen conclusies. Laat de dingen zich ontwikkelen op hun eigen manier, in hun eigen tijd. Wat hier uit komt zal je heel veel vreugde brengen en een diep gevoel van vervulling.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 • Spiritueel consultent Svenja Svenja
  Kaartleggingen Orakels
  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Kaartleggingen Orakels
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.
 • Spiritueel consultent Mirjam Mirjam
  Kaartleggingen Orakels
  "Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.


Orakelkaarten • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Gina Brinkhof

  Gina Brinkhof

  **Exclusief voor TopConsulenten** Zeer ervaren paragnost, medium, coach…20+ jaar ervaring. Geen kaarten. Toekomstgerichte consults.


 • Zalia Flower

  Zalia Flower

  Energetisch therapeut, helderziende waarnemingen, relatie coach, liefdes coach, chakraheling


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Kreeft en is 2 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Je Nee

Als je 'Je Nee' kaart trekt bestaat de kans dat jouw beeld van de functie 'Je Nee' onvolledig is. Met 'Je Nee' stel je een grens die je bij het niet Nee zeggen niet stelt.. het niet stellen van grenzen (in het algemeen) maakt ziek. Je hoeft niet bang te zijn om nee te zeggen want je stelt alleen een grens. Je zegt nee tegen wie jou niet respecteert.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels