Ik heb vertrouwen in de kracht van de liefde. Ik vertrouw dat alles gaat zoals het moet. Mijn geest en mijn hoofd zijn als een heldere blauwe hemel. Mijn hart is vol liefde. Als op deze aarde baadt in een zee van liefde.

Het heeft echt geen zin om je zorgen te maken om dingen, die je niet onder controle hebt. Je zorgen maken zal niemand helpen, en het zal ook niets oplossen. Integendeel, vaak lijken dingen daardoor juist erger dan ze in werkelijkheid zijn. We vinden altijd wel iets waar we ons zorgen over kunnen maken. Maar voor e eigen welzijn, en voor dat van anderen, is het van essentieel belang, dat je leert op een meer positieve manier met dingen om te gaan. Het advies is dat ook om jezelf te trainen om je aandacht te richten op positieve dingen, en zo de eindeloze cirkel van storende en negatieve gedachten af te breken. Neem aan het begin en aan het einde van de dag de tijd om even te mediteren. Ga met aandacht naar binnen. Stel je jezelf voor, omhuld door licht en liefde. Laat het universele licht en de liefde je hart en geest vervullen. Zie het als een film voor je hoe je gedachten oplossen en verdwijnen in de ruimte: je geest is rustig, als een heldere blauwe hemel. Richt je aandacht en je gedachten op alles waar je dankbaar voor bent in je leven, en dank Moeder Aarde en het Universum voor al je zegeningen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Margo MARGO

Ervaren Medium-Paragnost Lenormand & Orakel kaartlegging ** Altijd bereikbaar via Text-Consult** Ook bij afwezigheid

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1864 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefdescoach, HSP, werk, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VREDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !