VredeUitleg over orakelkaart `Vrede`


Het heeft echt geen zin om je zorgen te maken om dingen, die je niet onder controle hebt. Je zorgen maken zal niemand helpen, en het zal ook niets oplossen. Integendeel, vaak lijken dingen daardoor juist erger dan ze in werkelijkheid zijn. We vinden altijd wel iets waar we ons zorgen over kunnen maken. Maar voor e eigen welzijn, en voor dat van anderen, is het van essentieel belang, dat je leert op een meer positieve manier met dingen om te gaan. Het advies is dat ook om jezelf te trainen om je aandacht te richten op positieve dingen, en zo de eindeloze cirkel van storende en negatieve gedachten af te breken. Neem aan het begin en aan het einde van de dag de tijd om even te mediteren. Ga met aandacht naar binnen. Stel je jezelf voor, omhuld door licht en liefde. Laat het universele licht en de liefde je hart en geest vervullen. Zie het als een film voor je hoe je gedachten oplossen en verdwijnen in de ruimte: je geest is rustig, als een heldere blauwe hemel. Richt je aandacht en je gedachten op alles waar je dankbaar voor bent in je leven, en dank Moeder Aarde en het Universum voor al je zegeningen.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels