Ik verbreek de banden met alle negatieve gehechtheid. Ik heb vertrouwen dat dit voor mijn hoogste goed is en ook voor het hoogste goed van het al. Ik help andere het beste door mezelf en anderen niet afhankelijk te laten worden. ik bekijk elke situatie op een evenwichtige manier.

Je bent, bewust of onbewust, emotioneel te zeer gehecht geraakt of afhankelijk geworden van iemand of van iets. Je hebt er mogelijk onbedoeld voor gezorgd dat iemand anders te emotioneel gehecht aan je is geraakt. Of, je hebt dat gewoon laten gebeuren. Wat aanvankelijk een gewone, gezonde vriendschap leek of een gedeelde interesse, lijkt nu je leven te gaan beheersen, en de onderlinge afhankelijkheid wordt te groot. Een situatie die aan het begin positief leek, blijkt nu een negatieve kant te hebben. Het is eigenlijk een vorm van verslaving. Deze kaart geeft je het advies om deze kwestie grondig te onderzoeken, en ruimte te creëren tussen jou en de situatie, of tussen jou en de ander. Voor jouw welzijn en dat van anderen moet je nu doen wat nodig is om de banden te ontdoen van deze negatieve emotionele gehechtheid. Dat zal in het begin misschien wrok opwekken, en zelfs wat paniek, maar het resultaat is dat zeker waard. Als het je lukt om je emotioneel los te maken, dan heb je een waardevolle les geleerd, en daar zal je in de toekomst heel veel plezier van hebben.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther ESTHER

Helderziend, wetend en voelend medium. Gebruik zonodig de engelenkaarten en lenormand.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1457 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.60 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BEVRIJDING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !