Ik ben fysiek en emotioneel in verbinding met de helende kracht van Moeder Aarde. Ik omring mezelf met haar schoonheid. Ik heb een diep gevoel van vrede. Ik ben vrij van zorgen. Ik word elke dag sterker en meer ontspannen. Mijn leven is perfect in evenwicht.

Er is iets dat spoedig opgelost zal worden. Er wordt een bladzijde omgeslagen, zodat er een oplossing komt voor iets waar jij zorgen over hebt. Dit maakt de weg vrij voor een periode van zonneschijn: een moment om je te ontspannen en van het leven te genieten, vrij van zorgen en de twijfels die de laatste paar weken een schaduw hebben geworpen over je leven. Probeer de komende maand wat meer tijd door te brengen in de natuur. Geef jezelf de gelegenheid opnieuw in verbinding te komen met de voedende en helende kracht van Gaia, Moeder Aarde. Absorbeer haar schoonheid, zij zal je helpen je evenwicht te hervinden, je energiecentra te herstellen en je lichaam en geest weer op te laden. De eerste dagen zal het niet meevallen om te schakelen, maar daarna zullen je gedachten rustiger worden, en zal je in een nieuw en meer ontspannen ritme komen. Maak optimaal gebruik van deze gelegenheid.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft?

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EEUWIGE LIEFDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !