Ik ben fysiek en emotioneel in verbinding met de helende kracht van Moeder Aarde. Ik omring mezelf met haar schoonheid. Ik heb een diep gevoel van vrede. Ik ben vrij van zorgen. Ik word elke dag sterker en meer ontspannen. Mijn leven is perfect in evenwicht.

Er is iets dat spoedig opgelost zal worden. Er wordt een bladzijde omgeslagen, zodat er een oplossing komt voor iets waar jij zorgen over hebt. Dit maakt de weg vrij voor een periode van zonneschijn: een moment om je te ontspannen en van het leven te genieten, vrij van zorgen en de twijfels die de laatste paar weken een schaduw hebben geworpen over je leven. Probeer de komende maand wat meer tijd door te brengen in de natuur. Geef jezelf de gelegenheid opnieuw in verbinding te komen met de voedende en helende kracht van Gaia, Moeder Aarde. Absorbeer haar schoonheid, zij zal je helpen je evenwicht te hervinden, je energiecentra te herstellen en je lichaam en geest weer op te laden. De eerste dagen zal het niet meevallen om te schakelen, maar daarna zullen je gedachten rustiger worden, en zal je in een nieuw en meer ontspannen ritme komen. Maak optimaal gebruik van deze gelegenheid.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft? Nu voorjaarskorting!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EEUWIGE LIEFDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !