Ik deel mijn angst en zorgen met mensen die ik vertrouw en van wie ik houd. Er is niets om bang voor te zijn, er is alleen maar liefde. Alles wordt spoedig helder en opgelost. Ik ben veilig en ik word bemind. Ik zie mijn angst onder ogen en ik voel dat het oplost in een zee van liefde.

Deze kaart heeft te maken met onrustig slapen, levendige dromen of nachtmerries, die je had of hebt. Er is iets wat je dwars zit maar dat je nog niet openlijk toegeeft, voor jezelf of voor anderen. Dit is iets wat nog niet helder is, en dat zorgt voor onrust en soms ook angst, en dit zul je dus moeten oplossen. Je onderbewuste is hier al mee bezig in je slaap. Je zorg en je angst komen in je dromen telkens weer naar de oppervlakte, in verschillende vormen en vermommingen. Dat is de manier waarop je onderbewuste hier mee om gaat: het probeert je zover te krijgen dat je je angst en je zorg onder ogen ziet. Dit helpt tot op zeker hoogte. De enige manier waarop je dit echt oplost is door bewust de confrontatie aan te gaan met je zorg en je angst. Begin met het erkennen van je gevoelens,. Probeer dit tot in detail onder woorden te brengen, misschien zelfs op te schrijven. Vertel dat iemand erover die je vertrouwt. Dit klinkt simpel, maar het vraagt wel wat moed, het is de inspanning echter meer dan waard. Erkenning en verwoording van je angst is de eerste stap naar heling. Je zult merken dat alles dan snel weer goed komt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Margo MARGO

** Alleen Chat ** Ervaren Medium-Paragnost Lenormand & Orakel kaartlegging

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1864 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Inzicht & Antwoord op Zielen- en Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'NACHTBRIESJE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !