NachtbriesjeUitleg over orakelkaart `Nachtbriesje`


Deze kaart heeft te maken met onrustig slapen, levendige dromen of nachtmerries, die je had of hebt. Er is iets wat je dwars zit maar dat je nog niet openlijk toegeeft, voor jezelf of voor anderen. Dit is iets wat nog niet helder is, en dat zorgt voor onrust en soms ook angst, en dit zul je dus moeten oplossen. Je onderbewuste is hier al mee bezig in je slaap. Je zorg en je angst komen in je dromen telkens weer naar de oppervlakte, in verschillende vormen en vermommingen. Dat is de manier waarop je onderbewuste hier mee om gaat: het probeert je zover te krijgen dat je je angst en je zorg onder ogen ziet. Dit helpt tot op zeker hoogte. De enige manier waarop je dit echt oplost is door bewust de confrontatie aan te gaan met je zorg en je angst. Begin met het erkennen van je gevoelens,. Probeer dit tot in detail onder woorden te brengen, misschien zelfs op te schrijven. Vertel dat iemand erover die je vertrouwt. Dit klinkt simpel, maar het vraagt wel wat moed, het is de inspanning echter meer dan waard. Erkenning en verwoording van je angst is de eerste stap naar heling. Je zult merken dat alles dan snel weer goed komt.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels