Heel WordenUitleg over orakelkaart `Heel Worden`


Deze vrouw op deze kaart heeft lang en ver gereisd, op zoek naar geluk, dat ze echter niet gevonden heeft. In de war en moe geeft ze het op, en trekt zich terug in haar innerlijke ' heiligdom', een plek van licht in haar hart. Daar ervaart ze een diep gevoel van vrede. Ze herontdekt haar ware natuur door al het oppervlakkige in haar leven los te laten. Ze kijkt naar haar verleden, en nu kan ze zien wat echt en wat onecht was, wat reëel en wat een illusie was. In de stilte van haar hart hoort ze een fluisterende stem, het is een boodschap van Liefde: haar hart is blij en dankbaar dat ze weer thuis is. In de afgelopen maanden ben je onbedoeld uit koers geraakt. Zonder je het te realiseren verloor je stukje bij beetje het zicht op wat echt belangrijk is, en daarmee verloor je het contact met jezelf. Nu is het moment om daar weer opnieuw mee in contact te komen, met je ware wezen en je innerlijke kind. Zoek niet langer buiten jezelf. Zoek het in jezelf, en je zult de magie ontdekken.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Slachtoffer

Voel je je het slachtoffer van het universum ? Of van iemand ? Weet dan dat er verschil is tussen dragen en lijden. Het verschil is bewustzijn. Dragen is het inzien van de realiteit, lijden het ondergaan van een illusie. Kijk eens in jezelf om te zien wat je besloten hebt in dit leven te dragen: om ervan te leren. Het volgen van je eigen keuzes, gemaakt voor en in dit leven heet: leven !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels