Het Verborgen PadUitleg over orakelkaart `Het Verborgen Pad`


Je hebt ver gereisd, op zoek naar de diepere zin van het leven, naar vervulling. Je hebt vooruitgang geboekt, en vele waardevolle lessen geleerd. Je wil deze weg vervolgen, maar de weg lijkt op te houden. Hoe ga je nu verder? De symbolische afbeelding op deze kaart laat een magisch bos zien: dat lijkt uit te nodigen, maar de weg er naar toe en er doorheen is niet duidelijk. Een tastbaar, zichtbaar pad is er niet, en toch is er een pad. Tussen de bomen zie je een symbool voor eeuwig leven, en rechts een symbool voor heling en bescherming. Deze kaart nodigt je uit op spiritueel niveau verder te gaan, en belooft je heling en bescherming onderweg. Vooruitgang kan nu alleen nog geboekt worden als geest en materie samengaan, je verstand moet op één lijn komen met je hart. Als verstand en hart op hetzelfde punt gericht zijn, zijn er grote dingen mogelijk. Dit is echte spirituele alchemie, alles wat je wilt bereiken, kun je ook bereiken.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 • Spiritueel consultent Catharina Maria Catharina Maria
  Kaartleggingen Orakels
  Reiziger verteld vanuit de kern Verl/Heden/Toekomst /liefde/ Autisme / balans/healing/gevolgen sexueel kindmisbruik/Erkend Therapeut
 • Spiritueel consultent Mirjam Mirjam
  Kaartleggingen Orakels
  "Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Kaartleggingen Orakels
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Kreeft en is 26 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels