Het Verborgen PadUitleg over orakelkaart `Het Verborgen Pad`


Je hebt ver gereisd, op zoek naar de diepere zin van het leven, naar vervulling. Je hebt vooruitgang geboekt, en vele waardevolle lessen geleerd. Je wil deze weg vervolgen, maar de weg lijkt op te houden. Hoe ga je nu verder? De symbolische afbeelding op deze kaart laat een magisch bos zien: dat lijkt uit te nodigen, maar de weg er naar toe en er doorheen is niet duidelijk. Een tastbaar, zichtbaar pad is er niet, en toch is er een pad. Tussen de bomen zie je een symbool voor eeuwig leven, en rechts een symbool voor heling en bescherming. Deze kaart nodigt je uit op spiritueel niveau verder te gaan, en belooft je heling en bescherming onderweg. Vooruitgang kan nu alleen nog geboekt worden als geest en materie samengaan, je verstand moet op één lijn komen met je hart. Als verstand en hart op hetzelfde punt gericht zijn, zijn er grote dingen mogelijk. Dit is echte spirituele alchemie, alles wat je wilt bereiken, kun je ook bereiken.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels