Verloren LiefdeUitleg over orakelkaart `Verloren Liefde`


Het is normaal dat je verdrietig bent als een relatie of een vriendschap ten einde loopt. Deze kaart verschijnt vandaag in je reading om je te vertellen dat echt alles wat er gebeurt een reden heeft. Heb vertrouwen, en neem maar aan dat er op dit moment hogere krachten bezig zijn in jouw leven, en dat je ziel geleid wordt naar steeds meeer Liefde. Je voelt het misschien niet zo op dit moment, maar je bent omgeven door een oceaan van Liefde. Er wordt meer van je gehouden dan je ooit zult begrijpen. Het heeft geen zin om op zoek te gaan naar antwoorden. Aanvaard gewoon de dingen zoals ze zijn. Er zijn geen fouten. Alles wat je meemaakt heeft een doel, en is zinvol. Het is allemaal een onderdeel van een hoger plan voor jouw leven. Elke dag is een nieuw begin, en toch gaat er nooit iets verloren, want het leven is een eindeloze kringloop. Wat rond gaat komt ook altijd weer terug. Liefde is eeuwig.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels