Verloren LiefdeUitleg over orakelkaart `Verloren Liefde`


Het is normaal dat je verdrietig bent als een relatie of een vriendschap ten einde loopt. Deze kaart verschijnt vandaag in je reading om je te vertellen dat echt alles wat er gebeurt een reden heeft. Heb vertrouwen, en neem maar aan dat er op dit moment hogere krachten bezig zijn in jouw leven, en dat je ziel geleid wordt naar steeds meeer Liefde. Je voelt het misschien niet zo op dit moment, maar je bent omgeven door een oceaan van Liefde. Er wordt meer van je gehouden dan je ooit zult begrijpen. Het heeft geen zin om op zoek te gaan naar antwoorden. Aanvaard gewoon de dingen zoals ze zijn. Er zijn geen fouten. Alles wat je meemaakt heeft een doel, en is zinvol. Het is allemaal een onderdeel van een hoger plan voor jouw leven. Elke dag is een nieuw begin, en toch gaat er nooit iets verloren, want het leven is een eindeloze kringloop. Wat rond gaat komt ook altijd weer terug. Liefde is eeuwig.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels