Wees spontaanUitleg over orakelkaart `Wees spontaan`


Wanneer je druk bent, gehaast, gespannen, of je zorgen maakt of je overweldigd voelt, is het gemakkelijk om de greep te verliezen op de simpele dingen in jouw wereld die je vreugde bezorgen. Dit is een reusachtige zet om je er aan te herinneren om wat plezier te scheppen. Ontdek opnieuw het enthousiasme en de betovering van avonturen en spontane gebeurtenissen. Begeef je weer in het leven en neem de omgeving weer in je op, zie hoe belangrijk het is het leven helemaal te leven. Besluit iets voor je plezier te doen en zie waar het leven je brengt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels