Wees spontaanUitleg over orakelkaart `Wees spontaan`


Wanneer je druk bent, gehaast, gespannen, of je zorgen maakt of je overweldigd voelt, is het gemakkelijk om de greep te verliezen op de simpele dingen in jouw wereld die je vreugde bezorgen. Dit is een reusachtige zet om je er aan te herinneren om wat plezier te scheppen. Ontdek opnieuw het enthousiasme en de betovering van avonturen en spontane gebeurtenissen. Begeef je weer in het leven en neem de omgeving weer in je op, zie hoe belangrijk het is het leven helemaal te leven. Besluit iets voor je plezier te doen en zie waar het leven je brengt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels