Vertrouw op je eigen verstandUitleg over orakelkaart `Vertrouw op je eigen verstand`


De informatie die je krijgt is betrouwbaar en zeker. Bekijk de situatie nog eens heel goed voordat je een besluit neemt. Je ziet en voelt dat hier meer aan de hand is dan wat zich laat zien. Alles zal op de juiste tijd duidelijk worden. Heb niet het gevoel dat je jezelf moet bewijzen. Heb geduld en laat de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Vertrouw op je eigen inzichten en kennis — ze bevatten jouw waarheid.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels