AvontuurUitleg over orakelkaart `Avontuur`


Het is een uitstekend moment om een kort (plezier)reisje te maken, naar welke plek dan ook, die je inspireert. Als je het leuk vindt om paard te rijden of te fietsen, schep dan een mogelijkheid om dit te gaan doen. Ga naar buiten en ga op reis. Het helpt je de routine van alledag te doorbreken. Het kan je ook een ander gezichtspunt geven, een nieuwe mogelijkheid of je uit de band doen springen. Je zal je echt zoveel beter gaan voelen nadat je een (werk/school) pauze hebt genomen. Niets is zo heerlijk als de wind door je haren te voelen of de zon op je rug.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels