AvontuurUitleg over orakelkaart `Avontuur`


Het is een uitstekend moment om een kort (plezier)reisje te maken, naar welke plek dan ook, die je inspireert. Als je het leuk vindt om paard te rijden of te fietsen, schep dan een mogelijkheid om dit te gaan doen. Ga naar buiten en ga op reis. Het helpt je de routine van alledag te doorbreken. Het kan je ook een ander gezichtspunt geven, een nieuwe mogelijkheid of je uit de band doen springen. Je zal je echt zoveel beter gaan voelen nadat je een (werk/school) pauze hebt genomen. Niets is zo heerlijk als de wind door je haren te voelen of de zon op je rug.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels