Mogelijke toegangspoortUitleg over orakelkaart `Mogelijke toegangspoort`


Je wordt je bewust van een nieuwe (toegangs)weg. Het is tijd om je kennis te gaan gebruiken en de taak waar je aan bezig bent te voltooien. Als je een aspect van je leven af hebt, denk dan na over wat je vervolgens graag wilt gaan doen. Dat is een deel van de reis van je leven — je verandert en ontwikkelt je steeds. Je mag je tevreden, vervuld en trots voelen, want je hebt iets bereikt. Productiviteit en een beloning is de bonus voor je pogingen. Het geluk waarvan je je bewust bent is het bewijs dat je voldoende energie stopt in de reis van je leven om er alles uit te krijgen wat je graag wilt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels