Doe eens wensUitleg over orakelkaart `Doe eens wens`


Als kind ben je misschien al aangemoedigd om een uitgebloeide paardenbloem te plukken en een wens te doen. Terwijl je de pluisjes, de zaadjes, van de steel blies, werden deze meegenomen door de wind zodat je wens vervuld kon worden. Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je duidelijk je doel moet stellen voor wat je wilt in je leven. Er wordt je gevraagd wat je graag zou willen. Op dit ogenblik is alles mogelijk. Als je een wens mocht doen, wat zou je dan graag willen? Vertrouw er op dat je wens zal uitkomen op het juiste moment en op een manier die je helemaal ondersteunt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels