Doe eens wensUitleg over orakelkaart `Doe eens wens`


Als kind ben je misschien al aangemoedigd om een uitgebloeide paardenbloem te plukken en een wens te doen. Terwijl je de pluisjes, de zaadjes, van de steel blies, werden deze meegenomen door de wind zodat je wens vervuld kon worden. Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je duidelijk je doel moet stellen voor wat je wilt in je leven. Er wordt je gevraagd wat je graag zou willen. Op dit ogenblik is alles mogelijk. Als je een wens mocht doen, wat zou je dan graag willen? Vertrouw er op dat je wens zal uitkomen op het juiste moment en op een manier die je helemaal ondersteunt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels