Vergroot je energieUitleg over orakelkaart `Vergroot je energie`


Put uit de diepten van je wezen en doe een beroep op je eigen kracht. Als je voelt dat je weinig energie hebt, vul je gedachten dan met de warmte van zonlicht en visualiseer dat dit licht je nieuwe energie geeft. Je hebt energetische reserves die je kunt aanspreken. Laat deze boost van energie door je heen stromen. Zoek contact met anderen of doe iets wat je graag wilt om de nodige verandering te kunnen blijven creëren. Breng tijd door met een vriend(in). Glimlach, lach en raak elkaar aan.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels