Vergroot je energieUitleg over orakelkaart `Vergroot je energie`


Put uit de diepten van je wezen en doe een beroep op je eigen kracht. Als je voelt dat je weinig energie hebt, vul je gedachten dan met de warmte van zonlicht en visualiseer dat dit licht je nieuwe energie geeft. Je hebt energetische reserves die je kunt aanspreken. Laat deze boost van energie door je heen stromen. Zoek contact met anderen of doe iets wat je graag wilt om de nodige verandering te kunnen blijven creëren. Breng tijd door met een vriend(in). Glimlach, lach en raak elkaar aan.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels