VernieuwingUitleg over orakelkaart `Vernieuwing`


Spiralen staan voor helende energie. Deze kaart roept je op tot herstel en tot helen van je relaties, met name binnen je familie. Je wordt gevraagd om naar het goede te kijken in al degenen die dichtbij je staan. Het is tijd om een nieuwe dynamiek in je relaties te brengen, een nieuwe bewogenheid, en deze kaart geeft je de helende kracht om dat te doen. Kijk naar wat elk van je relaties je heeft opgeleverd, wat de gift er in is. Zoek de God in ieder mens. Uit je dankbaarheid aan iedereen die je na staat. Dan zul je niet alleen iets nieuws ervaren in al je relaties, maar ook in je eigen hart.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels