Vernieuwing



Uitleg over orakelkaart `Vernieuwing`


Spiralen staan voor helende energie. Deze kaart roept je op tot herstel en tot helen van je relaties, met name binnen je familie. Je wordt gevraagd om naar het goede te kijken in al degenen die dichtbij je staan. Het is tijd om een nieuwe dynamiek in je relaties te brengen, een nieuwe bewogenheid, en deze kaart geeft je de helende kracht om dat te doen. Kijk naar wat elk van je relaties je heeft opgeleverd, wat de gift er in is. Zoek de God in ieder mens. Uit je dankbaarheid aan iedereen die je na staat. Dan zul je niet alleen iets nieuws ervaren in al je relaties, maar ook in je eigen hart.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels