SchattenUitleg over orakelkaart `Schatten`


Wat eerst voor het oog verborgen was kun je nu zien. In je liggen vele schatten en gaven te wachten. Dit is jouw tijd van ontdekken. Je hebt speciale en unieke vaardigheden, die je tot nu toe verborgen hebt gehouden, als een parel in een oester. Nu gebeurt het. Blijf gegrond en blijf helder. De spiraal op de afbeelding vertelt je dat de Universele energieën met je samenwerken om je te helpen ontdekken wat daar van binnen ligt te wachten. Begrijp echter goed dat, zodra je dit eenmaal ten volle hebt ontdekt, je gevraagd zal worden deze gaven te gebruiken in dienstbaarheid aan anderen en aan onze planeet.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels