SchattenUitleg over orakelkaart `Schatten`


Wat eerst voor het oog verborgen was kun je nu zien. In je liggen vele schatten en gaven te wachten. Dit is jouw tijd van ontdekken. Je hebt speciale en unieke vaardigheden, die je tot nu toe verborgen hebt gehouden, als een parel in een oester. Nu gebeurt het. Blijf gegrond en blijf helder. De spiraal op de afbeelding vertelt je dat de Universele energieën met je samenwerken om je te helpen ontdekken wat daar van binnen ligt te wachten. Begrijp echter goed dat, zodra je dit eenmaal ten volle hebt ontdekt, je gevraagd zal worden deze gaven te gebruiken in dienstbaarheid aan anderen en aan onze planeet.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels