HelderheidUitleg over orakelkaart `Helderheid`


Er komt een grote helderheid voor je aan. Je mentale, fysieke en emotionele lichaam zitten momenteel in een ontgiftingsproces. Je hebt misschien al gemerkt dat je denken helderder en preciezer wordt. Je fysieke lichaam heeft meer energie, en oude emotionele kwesties komen vrij. Als deze schoonmaak eenmaal klaar is, kun je verwachten dat je meer vreugde en tevredenheid zult ervaren in je leven. Deze helderheid zal je ook een dieper begrip geven van je levensdoel op aarde. Je bent dan in ieder opzicht vernieuwd.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels