Kameraadschappelijke liefdeUitleg over orakelkaart `Kameraadschappelijke liefde`


Deze kaart spreekt van passie, van scheppen en van harmonie tussen mensen die van elkaar houden. Jezelf waarachtig laten zien, met al je kwetsbaarheid, is een belangrijke stap in het leren vertrouwen. Je kunt vele niveaus van liefde en van liefhebben ervaren, maar hier gaat het over de diepste en meest intieme van alle verbintenissen. Door deze diepe verbondenheid stroomt de energie ten volle. Liefde is Bronenergie. Of we deze Bron nu ervaren als we alleen zijn, via meditatie of door onze verbondenheid met een ander, het blijft de Bron. Geniet ervan, speel ermee, en sta jezelf toe alles te omarmen wat die Bron te bieden heeft.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels