Kameraadschappelijke liefdeUitleg over orakelkaart `Kameraadschappelijke liefde`


Deze kaart spreekt van passie, van scheppen en van harmonie tussen mensen die van elkaar houden. Jezelf waarachtig laten zien, met al je kwetsbaarheid, is een belangrijke stap in het leren vertrouwen. Je kunt vele niveaus van liefde en van liefhebben ervaren, maar hier gaat het over de diepste en meest intieme van alle verbintenissen. Door deze diepe verbondenheid stroomt de energie ten volle. Liefde is Bronenergie. Of we deze Bron nu ervaren als we alleen zijn, via meditatie of door onze verbondenheid met een ander, het blijft de Bron. Geniet ervan, speel ermee, en sta jezelf toe alles te omarmen wat die Bron te bieden heeft.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels