StierUitleg over orakelkaart `Stier`


Hier verschijnt de stier als gids en hij biedt je zijn kracht aan op de weg door je leven. Hij leert je de lessen en de wijsheid om sterk en standvastig te zijn als je dit nodig hebt, en om anderen niet over jouw grenzen te laten gaan. Kijk naar wat er allemaal om je heen gebeurt op dit moment. De stier is hier om je te helpen pal te staan waar en wanneer dat nodig is. Hij wil je er aan herinneren dat je zelf sterk bent, en dat je volledig ondersteund wordt als je je weg zoekt naar het telkens weer in je kracht komen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels