ChenriziUitleg over orakelkaart `Chenrizi`


(Elk mens wiens hart bewogen wordt door liefde en compassie, die waarachtig het welzijn van anderen voor ogen heeft, zonder uit te zijn op roem, voordeel, status en erkenning, belichaamt chenrizi. Bokar Rinpoche) De werking van deze kaart is het creëren van een positief resultaat op alle fronten. Chenrizi bevrijdt je van alle problemen, tasten en pijn, door je aandacht te vestigen op de vele grote en kleine zegeningen in je leven. Deze kaart is de ultieme manifestatie. Het is de volledige vervulling, op elk niveau en op elke manier. Dit is het keerpunt in je leven. Tekenen van al het goede dat deze wereld te bieden heeft zul je in brede stromen tegenkomen. Blijf gefocust op de zegeningen, en je zult zien dat ze zich vermenigvuldigen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels