DoorbraakUitleg over orakelkaart `Doorbraak`


Het is maar een dunne sluier die ons scheidt van andere dimensies van bestaan. Je bent bezig om door die sluier heen te breken. Misschien heb je ervaringen van een weten of een gevoel van andere dimensies. Je bewustzijn beweegt zich voorbij de driedimensionale wereld. Koester de momenten van helderheid en begrijpen die gepaard gaan met dit grotere weten. Als je door de sluier heen breekt ben je in nauwer contact met je gidsen, en met andere hogere wezens die er zijn om je te helpen op je weg.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels