DoorbraakUitleg over orakelkaart `Doorbraak`


Het is maar een dunne sluier die ons scheidt van andere dimensies van bestaan. Je bent bezig om door die sluier heen te breken. Misschien heb je ervaringen van een weten of een gevoel van andere dimensies. Je bewustzijn beweegt zich voorbij de driedimensionale wereld. Koester de momenten van helderheid en begrijpen die gepaard gaan met dit grotere weten. Als je door de sluier heen breekt ben je in nauwer contact met je gidsen, en met andere hogere wezens die er zijn om je te helpen op je weg.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels