DoorbraakUitleg over orakelkaart `Doorbraak`


Het is maar een dunne sluier die ons scheidt van andere dimensies van bestaan. Je bent bezig om door die sluier heen te breken. Misschien heb je ervaringen van een weten of een gevoel van andere dimensies. Je bewustzijn beweegt zich voorbij de driedimensionale wereld. Koester de momenten van helderheid en begrijpen die gepaard gaan met dit grotere weten. Als je door de sluier heen breekt ben je in nauwer contact met je gidsen, en met andere hogere wezens die er zijn om je te helpen op je weg.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels