Quan YinUitleg over orakelkaart `Quan Yin`


Quan Yin is de Bodhisattva (verlicht wezen) van compassie. Bij deze kaart betekent het compassie en vriendelijkheid naar jezelf toe. Stop met zo streng te zijn voor jezelf! Let eens op wat je denkt over jezelf, hoe je praat over jezelf, welke oordelen je hebt over jezelf. Je bent veel aardiger en meer vergevensgezind voor anderen dan voor jezelf. Het kan vele levens duren om deze les van compassie ten volle te leren, maar je bent bijna zover. Dit is een van de belangrijkste zich openende deuren van je hart die je kunt ervaren.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels