Quan YinUitleg over orakelkaart `Quan Yin`


Quan Yin is de Bodhisattva (verlicht wezen) van compassie. Bij deze kaart betekent het compassie en vriendelijkheid naar jezelf toe. Stop met zo streng te zijn voor jezelf! Let eens op wat je denkt over jezelf, hoe je praat over jezelf, welke oordelen je hebt over jezelf. Je bent veel aardiger en meer vergevensgezind voor anderen dan voor jezelf. Het kan vele levens duren om deze les van compassie ten volle te leren, maar je bent bijna zover. Dit is een van de belangrijkste zich openende deuren van je hart die je kunt ervaren.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels