Natuurlijk roodUitleg over orakelkaart `Natuurlijk rood`


Sinds de eerste mens op aarde leefde is elke gedachte opgeslagen in het collectieve bewustzijn. Je kunt altijd uit deze bron putten, en je kunt er ook bewust een positieve bijdrage aan leveren. Je hebt veel wijsheid in je, en het is tijd om die te delen. Deze kaart roept je op je weten met anderen te delen. Dit kan zijn met woorden, maar er zijn ook vele andere manieren van communiceren. Welke vorm je ook kiest, je levert zo een blijvende bijdrage aan de groei van het collectieve bewustzijn van de mens.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels