Het voedende UniversumUitleg over orakelkaart `Het voedende Universum`


Deze kaart bevat alle aspecten van gevoed en gesteund worden door de hogere krachten. Laat de volle stroom van liefdevolle energie in jou je voeden en ondersteunen. Deze helende energie werkt spiraalsgewijs, en staat je te allen tijde ter beschikking. Zij is om je heen en omarmt je. Je bent nooit alleen op je levensreis. Je wordt altijd ondersteund, er is altijd zorg voor je. Deze voedende vrouwelijke energie neemt je in haar armen. Blijf daar even rusten. Laat je hart erdoor troosten, laat het je wonden helen, en je vriendelijk en liefdevol leiden op je levenspad.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels