Het voedende UniversumUitleg over orakelkaart `Het voedende Universum`


Deze kaart bevat alle aspecten van gevoed en gesteund worden door de hogere krachten. Laat de volle stroom van liefdevolle energie in jou je voeden en ondersteunen. Deze helende energie werkt spiraalsgewijs, en staat je te allen tijde ter beschikking. Zij is om je heen en omarmt je. Je bent nooit alleen op je levensreis. Je wordt altijd ondersteund, er is altijd zorg voor je. Deze voedende vrouwelijke energie neemt je in haar armen. Blijf daar even rusten. Laat je hart erdoor troosten, laat het je wonden helen, en je vriendelijk en liefdevol leiden op je levenspad.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels