BlijdschapUitleg over orakelkaart `Blijdschap`


De kleuren roze en groen betekenen het opengaan van het hartchakra naar diepere in intensere blijdschap. Verwelkom deze verschuiving die zich momenteel in jou voltrekt. Laat terwijl je dit doet, die kinderlijke verwondering en verbazing elk deel van je wezen vullen. Je verdient het de vreugde en het geluk te voelen. Je hebt je huiswerk gemaakt. Je hebt de moeite gedaan. Nu is het tijd om simpelweg te genieten... van alles wat het leven te bieden heeft.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels