GodinUitleg over orakelkaart `Godin`


Haar gouden kroon betekent haar zelfbekrachtiging, en het rood staat voor haar toe-eigening van haar vrouwelijke seksuele energie. Voor vrouwen - De godin is hier om je eraan te herinneren dat seksualiteit een belangrijk aspect is van een leven in een vrouwelijk lichaam. Het is net zo belangrijk als alle andere aspecten die jou jou maken. Voor mannen - Er is een sterke vrouwelijk energie om je heen. Begin met deze energie eens nader te beschouwen en te begrijpen, want zij speelt een belangrijke rol bij het in balans brengen van je mannelijke energie.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels