GodinUitleg over orakelkaart `Godin`


Haar gouden kroon betekent haar zelfbekrachtiging, en het rood staat voor haar toe-eigening van haar vrouwelijke seksuele energie. Voor vrouwen - De godin is hier om je eraan te herinneren dat seksualiteit een belangrijk aspect is van een leven in een vrouwelijk lichaam. Het is net zo belangrijk als alle andere aspecten die jou jou maken. Voor mannen - Er is een sterke vrouwelijk energie om je heen. Begin met deze energie eens nader te beschouwen en te begrijpen, want zij speelt een belangrijke rol bij het in balans brengen van je mannelijke energie.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels