VriendschapUitleg over orakelkaart `Vriendschap`


Er is heel veel liefde en steun beschikbaar voor je. Vriendschap, weergegeven door het eeuwigheidsymbool, is voor altijd. Vertrouw de banden die je hebt gesmeed met anderen. Weet dat het kostbaarste cadeau dat je te geven hebt je vriendschap is. Het is in het geven dat we het meeste ontvangen. Bied je steun zoveel je kan, en vergeet niet steun te vragen waar jij die nodig hebt. Je vrienden zijn precies die zielen, die je hebt gekozen om met je mee te reizen op deze levensreis. Zij spelen een belangrijke rol in je groei en je leerproces.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels