NatuurUitleg over orakelkaart `Natuur`


Het is tijd om terug te keren naar de natuur en daar opnieuw contact mee te maken. Geniet van de geur van bloemen. Maak een lekkere wandeling langs de zee. Omhels een boom, plant je wortels in het hart van Moeder Aarde. Het is tijd om je blik naar binnen te richten. De natuur zal je weer op het spoor brengen. Kijk, luister, blijf ademen, en maak contact. Voel de hartslag van het leven in alles, voel het volledig en heel natuurlijk. Het is met ons hart dat we verbonden zijn met alle dingen, inclusief ons hogere zelf. Ga eens rustig zitten, breng je geest tot rust, leg je hand op je hart, en maak contact. Hier zul je je Waarheid vinden.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels