Het derde oogUitleg over orakelkaart `Het derde oog`


Het derde oog is de bestuurder van je psychische vaardigheden en van helderziendheid. Ieder mens wordt geboren met het vermogen om te kunnen zien voorbij datgene wat we weten, maar dat betekent niet dat iedereen altijd toegang heeft tot dat vermogen. Je intuïtieve gaven en vermogens zijn erg sterk. Als je deze kaart trekt is dat een teken dat je klaar bent om naar een volgend niveau te gaan in het ontwikkelen van je innerlijk zicht. Intuïtieve ontwikkeling is belangrijk voor je groei op dit moment. Je kwaliteiten uitbreiden is niet alleen vruchtbaar voor jezelf, het zal ook anderen helpen, die behoefte hebben aan de leiding en steun, die jij kunt geven vanuit de Bron.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels