Het derde oogUitleg over orakelkaart `Het derde oog`


Het derde oog is de bestuurder van je psychische vaardigheden en van helderziendheid. Ieder mens wordt geboren met het vermogen om te kunnen zien voorbij datgene wat we weten, maar dat betekent niet dat iedereen altijd toegang heeft tot dat vermogen. Je intuïtieve gaven en vermogens zijn erg sterk. Als je deze kaart trekt is dat een teken dat je klaar bent om naar een volgend niveau te gaan in het ontwikkelen van je innerlijk zicht. Intuïtieve ontwikkeling is belangrijk voor je groei op dit moment. Je kwaliteiten uitbreiden is niet alleen vruchtbaar voor jezelf, het zal ook anderen helpen, die behoefte hebben aan de leiding en steun, die jij kunt geven vanuit de Bron.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels