DuivenUitleg over orakelkaart `Duiven`


De duiven staan voor de cyclus van oud naar nieuw. Het is belangrijk jezelf er aan te herinneren dat je niet alleen bent in deze dagen van je spirituele reis. De duiven zijn hier met de boodschap: laat vrede en liefde je voeden gedurende deze tijden van verandering. Je zult de energie en de kracht krijgen die je nodig hebt om te doen wat gedaan moet worden. Je wordt volledig ondersteund. Weet dat het oké is om de steun te vragen die je nodig hebt. Deze cyclus zal spoedig rond zijn, en dan zul je de volle overvloed en schoonheid ervaren van deze prachtige periode van groei.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels