DuivenUitleg over orakelkaart `Duiven`


De duiven staan voor de cyclus van oud naar nieuw. Het is belangrijk jezelf er aan te herinneren dat je niet alleen bent in deze dagen van je spirituele reis. De duiven zijn hier met de boodschap: laat vrede en liefde je voeden gedurende deze tijden van verandering. Je zult de energie en de kracht krijgen die je nodig hebt om te doen wat gedaan moet worden. Je wordt volledig ondersteund. Weet dat het oké is om de steun te vragen die je nodig hebt. Deze cyclus zal spoedig rond zijn, en dan zul je de volle overvloed en schoonheid ervaren van deze prachtige periode van groei.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels