VibratieUitleg over orakelkaart `Vibratie`


Je bent pure energie. Wat je denkt, voelt, zegt en doet heeft allemaal zijn uitwerking op onze hele planeet. Jij MAAKT een verschil in deze wereld. Gebruik je energie wijs. Als je deze kaart trekt, dan wordt je gevraagd om voorzichtig te zijn met wat je daar 'neerzet'. Je bent een 'Krachtcentrale' van energie, en je invloed op anderen is groot. Blijf je intenties richten op het hoogste goed. Gebruik je kwaliteiten om de energie van anderen een positieve impuls te geven.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels