Gids van channelingUitleg over orakelkaart `Gids van channeling`


Je hebt een sterk vermogen om de boodschappen en de lessen van de hogere wezens te communiceren. Of je het je bewust bent of niet, je ontvangt leiding en boodschappen van de wezens uit andere dimensies van bestaan. Een van jouw gaven is het vermogen om deze hogere lessen met anderen te delen. Soms zeg je gewoon precies die woorden die op dat moment nodig zijn, zonder dat je zelfs maar een idee hebt wat het effect en de impact is van wat je gezegd hebt. De Gids van Channelling vraagt je om deze gave nog meer te verfijnen. Mediteer, luister, en volg de leiding die je krijgt.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels