Gids van channelingUitleg over orakelkaart `Gids van channeling`


Je hebt een sterk vermogen om de boodschappen en de lessen van de hogere wezens te communiceren. Of je het je bewust bent of niet, je ontvangt leiding en boodschappen van de wezens uit andere dimensies van bestaan. Een van jouw gaven is het vermogen om deze hogere lessen met anderen te delen. Soms zeg je gewoon precies die woorden die op dat moment nodig zijn, zonder dat je zelfs maar een idee hebt wat het effect en de impact is van wat je gezegd hebt. De Gids van Channelling vraagt je om deze gave nog meer te verfijnen. Mediteer, luister, en volg de leiding die je krijgt.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels