Egyptische adelaarUitleg over orakelkaart `Egyptische adelaar`


Dit is het moment om alle oude idealen en dromen, die je niet langer van dienst zijn, los te laten. Als je je innerlijke werk hebt gedaan, dan betekent deze kaart dat dit nu is voltooid, en dat er nu een verschuiving naar iets nieuws voor de deur staat. Als je nu net begonnen bent dan betekent deze kaart dat het tijd is om serieus te beginnen met je innerlijke werk. Als we dergelijke grote verschuivingen meemaken in ons leven, lijken mensen die ons eerst heel na stonden wat verder weg te komen staan. Neem de tijd om hen te danken voor de lessen die jullie hebben gedeeld. Egyptische adelaar biedt nu een hoger perspectief en gezichtspunt.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels