Egyptische adelaarUitleg over orakelkaart `Egyptische adelaar`


Dit is het moment om alle oude idealen en dromen, die je niet langer van dienst zijn, los te laten. Als je je innerlijke werk hebt gedaan, dan betekent deze kaart dat dit nu is voltooid, en dat er nu een verschuiving naar iets nieuws voor de deur staat. Als je nu net begonnen bent dan betekent deze kaart dat het tijd is om serieus te beginnen met je innerlijke werk. Als we dergelijke grote verschuivingen meemaken in ons leven, lijken mensen die ons eerst heel na stonden wat verder weg te komen staan. Neem de tijd om hen te danken voor de lessen die jullie hebben gedeeld. Egyptische adelaar biedt nu een hoger perspectief en gezichtspunt.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels