De kunst van intuïtieUitleg over orakelkaart `De kunst van intuïtie`


Er komen vele vormen van intuïtief werken voor op onze planeet op dit moment. Gebruik maken van je intuïtieve gaven speelt een belangrijke rol bij het werk waarvoor je in wezen hier bent. Er moeten veel dingen worden gedaan, waarbij intuïtie in feite onmisbaar is. Of je nu schildert, componeert, dingen ontwerpt, kinderen opvoedt, in de bediening werkt, of readings geeft, je werkt vanuit een intuïtieve bron. Het werk dat je doet is nodig. Je bent dienstbaar, en je intuïtief weten is groot. Je helpt andere mensen om hun eigen intuïtie te erkennen en te accepteren.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels