De kunst van intuïtieUitleg over orakelkaart `De kunst van intuïtie`


Er komen vele vormen van intuïtief werken voor op onze planeet op dit moment. Gebruik maken van je intuïtieve gaven speelt een belangrijke rol bij het werk waarvoor je in wezen hier bent. Er moeten veel dingen worden gedaan, waarbij intuïtie in feite onmisbaar is. Of je nu schildert, componeert, dingen ontwerpt, kinderen opvoedt, in de bediening werkt, of readings geeft, je werkt vanuit een intuïtieve bron. Het werk dat je doet is nodig. Je bent dienstbaar, en je intuïtief weten is groot. Je helpt andere mensen om hun eigen intuïtie te erkennen en te accepteren.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels