Met het grootste respect stel ik mezelf open voor de totale waarheid van wie ik ben. Grote Geest, ik vertrouw er op dat u mij zult helpen op mijn weg. Help me om mijn dromen waar te maken en mijn potentieel te ontwikkelen voor het hoogste goed.

Deze kaart geeft een periode van het onderzoeken van je geloof en wat je waard bent aan. Je wilt heel graag veranderen en een nieuwe richting inslaan in je leven. Hiermee krijg je het geschenk van bewustzijn. Misschien word je een verborgen waarheid onthuld, of krijg je in de nabije toekomst een nieuw inzicht. Deze nieuw ontdekte informatie brengt niet langer dient voor je hoogste goed. Deze kaart herinnert je er ook op een vriendelijke manier aan dat wanneer je vertrouwen hebt in de Grote Geest en in jezelf, je ieder obstakel kunt overwinnen door te veranderen. Wanneer je vertrouwen hebt in het grote mysterie sta je toe dat de

veranderingen zich ontvouwen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1978 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHEPPER' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !