Moeder AardeUitleg over orakelkaart `Moeder Aarde`


De kaart Moeder Aarde vraagt van je dat je je open stelt om de volledige waarheid over je leven te voelen. Je moet bereid zijn om zowel de pijnlijke als vreugdevolle momenten te ervaren om ze helemaal tevoorschijn te laten komen. Wanneer je dat magische punt van vernieuwing bereikt kun je je hart naar het licht laten gaan. Wanneer we uitdrukking geven aan onze emoties, kunnen we onze ware vrouwelijke aard laten zien en onze verbinding met alle levende wezen appreciëren. We leren goed voor onszelf te zorgen en de bewaarsters te worden die we van nature al zijn. Open je hart en laat de ruimte in je hart groeien. Wanneer we onszelf toestaan onze emoties toe te laten, leren we om echt de vrouwelijke creatieve bron in ons naar waarde te schatten.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels