MedicijnwielUitleg over orakelkaart `Medicijnwiel`


Zet alles in je leven even op een laag pitje.... en reis naar het centrum van het wiel. Hier zul je de gewijde ruimte vinden om één te worden met de Schepper en vraag om de leiding en healing die je nodig hebt. Dit is een moment om rustig na te denken en om aandacht te besteden aan je innerlijke groei. Geef je lichaam, gedachten en je geest rust en verzamel de nodige energie om de volgende fase van het wiel in te gaan. Wanneer je in het centrum van het wiel bent, kun je beter zien waar je bent geweest en waar je naartoe moet. Deze kaart herinnert je er aan dat je moet zoeken naar lessen op elk gebied in je leven. Dit kan in de vorm van een zin in een boek zijn, een wolkenformatie, of zelfs een gesprek met een vreemde. Gebruik deze tijd verstandig en denk er aan niet alleen te bidden voor je eigen weg, maar voor alle schepselen van de Grote Geest. Want als je gebeden de beste bedoelingen hebben, en je op het juiste moment bidt, krijg je weer de gelegenheid om verder te gaan.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels