MedicijnwielUitleg over orakelkaart `Medicijnwiel`


Zet alles in je leven even op een laag pitje.... en reis naar het centrum van het wiel. Hier zul je de gewijde ruimte vinden om één te worden met de Schepper en vraag om de leiding en healing die je nodig hebt. Dit is een moment om rustig na te denken en om aandacht te besteden aan je innerlijke groei. Geef je lichaam, gedachten en je geest rust en verzamel de nodige energie om de volgende fase van het wiel in te gaan. Wanneer je in het centrum van het wiel bent, kun je beter zien waar je bent geweest en waar je naartoe moet. Deze kaart herinnert je er aan dat je moet zoeken naar lessen op elk gebied in je leven. Dit kan in de vorm van een zin in een boek zijn, een wolkenformatie, of zelfs een gesprek met een vreemde. Gebruik deze tijd verstandig en denk er aan niet alleen te bidden voor je eigen weg, maar voor alle schepselen van de Grote Geest. Want als je gebeden de beste bedoelingen hebben, en je op het juiste moment bidt, krijg je weer de gelegenheid om verder te gaan.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels