Grote Geest, help me mijn energie op een gezonde, positieve en evenwichtige manier in banen te leiden, terwijl ik er aan denk om aardig voor mezelf en anderen te zijn tijdens dit proces.

De Maan van het Zaaien geeft een tijd aan van veel energie en enthousiasme. De angsten die je in het verleden weerhielden, lossen op in het licht van deze veelbelovende maan. Je kunt veel bereiken door deze golf van creatieve energie in vaste banen te leiden, en er duidelijk richting aan te geven.

Degenen die onder deze maan zijn geboren neigen tot het uiten van hun sterke emoties. Daardoor voelen anderen zich kwetsbaar en kunnen relaties hieronder lijden. Wanneer je overweldigende emoties ervaart, denk er dan aan om je in te houden, haal diep adem en denk aan de consequenties voordat je iets zegt.

De maan leert je door eerlijk te zijn naar jezelf en anderen, voor positieve groei te zorgen bij allen die erbij zijn betrokken.

Gun jezelf de vrijheid om veel verschillende wegen te ontdekken. Dit is de perfecte tijd om iets nieuws te wagen, iets wat je nog niet hebt geprobeerd. Door te experimenteren zul je de perfecte manier ontdekken om je spirituele energie aan het project of het idee te geven.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Micheline MICHELINE

Hoog heldervoelend paragnoste - Nieuwe Tijd Relaties en Zielsverbindingen- Transmutatie en Kwantumbewustzijn- Kaartleggingen tendenzen voor 2021

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2028 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'MAAN VAN HET ZAAIEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !